Smartlog v3 » Hanne Helbo » Kan nogen hjælpe ?
Opret egen blog | Næste blog »

Hanne Helbo

Min hverdag med håndarbjede --- Hvis de unge blot vidste; hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog.

Kan nogen hjælpe ?

2. Jun 2004 03:52, garnkurven

Endnu en dag med dejligt vejr. I dag får jeg besøg af min datter med 2 af mine børnebørn. Det er altid så dejligt når de kigger forbi, og det er dejligt at følge med i deres udvikling. Jeg ville bare ønske at jeg kunne passe dem og have dem meget mere hos mig, men det rækker kræfterne ikke til, men så kan jeg da lave håndarbejde. Men jeg har et problem, for jeg har nogle pinde af ben, og jeg ved ikke hvad man har brugt sådan nogle til. Det er nogle jeg har fået sammen med sådan en man pillede ritråd op med i gamle dage, også af ben, men hvad bruges disse til, er der nogen der kan hjælpe mig vil jeg blive glad. Jeg kan fortælle at de lå i samme æske som dem til at pille ritråd op med, og de er fra min mands oldefar der var skrædder.

Kommentarer

 1. Anja
  2. Jun 2004 04:32
  1

  Kunne man ikke forestille sig de måske har været brugt til at strikke snoninger med? Altså til at holde snoningerne ud eller ind, mens man lige strikkede henover :o)

  Angående det med børnebørnene - så hjælper det når de bliver ældre, så vil de med garanti med glæde komme styrtende selv ;)

 2. Hanne
  2. Jun 2004 04:36
  2

  Jeg synes de er for brede til at kunne bruges til strik. De er flade i det,selv om det er svært at se på billedet

 3. Inge Reinholdt
  2. Jun 2004 05:24
  3

  Hej Hanne

  Hvor finder man det Smartlog ??
  Det er hyggeligt med din dagbog.
  Hyg dig med børnebørnene
  Hilsen >Inge

 4. Birte Bækkelund
  3. Jun 2004 12:11
  4

  Hej Hanne.
  Jeg tror dine "pinde" måske har været brugt til at filere over. Jeg har også nogle, og det er noget med at få løkkerne lige store?
  Hilsen Birte B

 5. Bettina
  9. Jun 2004 04:45
  5

  Hej Hanne,

  Min umiddelbare tanke omkring dine pinde er, at de måske har været brugt ved isyning af knapper, du ved, hvor man også nogle gange bruger tændstikker at ligge imellem knap og stof så man sørger for, at man ikke syr knappen for tæt ind til stoffet.
  Mvh.
  Bettina

Arkiv

Relaterede