Smartlog v3 » Hanne Helbo » Ikke alt går som man gerne vil.
Opret egen blog | Næste blog »

Hanne Helbo

Min hverdag med håndarbjede --- Hvis de unge blot vidste; hvis de gamle blot kunne. Fransk ordsprog.

Ikke alt går som man gerne vil.

20. Jun 2004 10:46, garnkurven

Søndag ------- i går havde jeg besøg af min ene datter med mand og børn. Vi havde det dejligt, og jeg nød det meget, pigerne plukkede den dejligste buket til mig af valmuer, ja den står ikke så længe, men jeg nyder dem så længe det varer. I dag er jeg alene på skansen som man siger og da det var meget regn i går kunne de ikke lægge fliser på min terrasse, så der er ikke sket noget på den front, hvad jeg selvfølgelig er ked af, for nu kan jeg ikke komme i haven hvis vejret bliver godt, og der er jeg ellers meget glad for. Men jeg har da syet patchwork i dag og så har jeg fået knipler, samtidig med at jeg har hørt lydbog det er godt når man siddet alene at der er en der læser en bog op for en.

Kommentarer

  1. lisa
    22. Jun 2004 11:28
    1

    Jeg holder også meget af lydbøger! Fantastisk opfindelse, også selv om man sagtens kan læse selv. Rart at sidde og lave håndarbejde, køre bil, lave mad eller hvad man nu gør, med god litteratur i ørerne.
    Det allerbedste jeg har hørt er Garisson Keillors egen oplæsning af 'Lake Wobegone' (på engelsk). Jeg lånte den på biblioteket. Kan anbefales.

Arkiv

Relaterede